2021 YILI AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2021 Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemizin 2021 yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. A. Saim KILAVUZ, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ferudun YILMAZ, Prof. Dr. Adem DOĞANGÜN, Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU ve Fakültemiz akademik personelimizin katılımıyla 21.01.2022 tarihinde Prof.Dr.M.Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Dekanımız Prof.Dr.İlhan Turgut, Fakültemiz eğitim-öğretim, araştırma ve mali konularında bilgiler verdi. Rektörümüz Prof.Dr. A. Saim KILAVUZ Üniversitemiz ve Fakültemiz hakkında bilgilendirme yaptılar. Akademik Genel Kurulumuzda Teknoloji Transfer Ofisi Genel Müdür Yardımcısı Nihal SAĞLAM da ofis faaliyetlerini anlattı. 2020-2021 yıllarında Profesörlük kadrosuna atamaları yapılan Öğretim Üyelerimize Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. A.Saim Kılavuz tarafından “Profesörlük Belgesi” takdim edildi. Ayrıca Web of Science’de Q1 sınıfında yer alan dergilerde 2021 yılında ilk isim yayını bulunan Fakültemiz Öğretim üyeleri ödüllendirildi.

Haber Tarihi : [30-Oca-2022]

Haber Görüntüleme : [1.804]