E- SINAVLARDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

E- SINAVLARDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

(Deneme sınavında karşılaşılan yanlışlar dikkate alınarak hazırlanmıştır)

 

Klasik Sınavda DİKKAT EDİLMESİ Gereken Konular;

  1. Sınav başlamadan önce 1 adet A4 beyaz kâğıt, cep telefonu, kalem silgi vb. mutlaka yanınızda olmalıdır.
  2. Cevap Kâğıdınıza adınızı, soyadınızı, numaranızı ve size sorulan klasik soruyu da sayfanın başına yazmanız kontrolleri kolaylaştıracaktır.
  3. Cevap kâğıtlarınızı mümkün olduğunca okunaklı olarak yazınız ve çekilen fotoğrafı kontrol ederek okunabilir olduğundan emin olunuz.
  4. Fotoğraflar sınav süresi bitiminden sonraki ilk 5 dakika içinde sınav koordinatörü tarafından sınav yönergesinde belirtilen uludag uzantılı e-posta adreslerine gönderilmelidir.
  5. Fotoğraflar direkt e-postaya eklenerek gönderilmeli, Google drive vb link paylaşımı şeklinde gönderilen sınav evrakları geçersiz sayılacaktır.
  6. Cevap kâğıtlarınızı çektiğiniz fotoğrafların (jpeg dosyasının) adını "Numara Boşluk Ad Soyad" şeklinde yazarak gönderirseniz Sınav Koordinatörü tarafından kontrol edilmesi çok daha hızlı ve kolay olacaktır.
  7.  Gönderdiğiniz e-postanın konu kısmına numaranızı yazmanız kontrol edilmesini kolaylaştıracaktır.
  8.  Gönderdiğiniz e-postayı lütfen bir kez yollayınız. Tekrarlı e-posta göndermek koordinatör hocalarınızın e-postaları kontrol etmesini zorlaştıracaktır.

 

Genel olarak;

Sınavlara girebileceğiniz süre sınav başlangıcından itibaren ilk 10dk dır UNUTMAYINIZ.

 

E-Sınav esnasında yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle sınava giremeyen/devam edemeyen öğrencilerimiz mazeret (kanıtlamak şartıyla) sınav hakkı talep edebilir.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [23-May-2020 18:40]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [23-May-2020 18:40]

Duyuru Görüntüleme : [1.287]