MAZERET SINAVI HAKKINDA DUYURU

MAZERET SINAVI HAKKINDA DUYURU

 

E-Sınav esnasında yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle sınava giremeyen/devam edemeyen ve mazeret sınav hakkı talebinde bulunacak olan öğrenciler;

  1. Sınav bitiş süresini izleyen 5 dakika içerisinde mazeret sınav hakkı başvurusunda kullanmak üzere mutlaka bu durumu kanıtlayacak bir ekran görüntüsü almalıdır.
  2. Fakültemiz öğrenci işleri birimine ait zogis@uludag.edu.tr e-posta adresine, öğrenci numaralarından oluşan ogr.uludag.edu.tr uzantılı e-posta adreslerinden mazeret sınav dilekçesi ile birlikte göndermelidir.
  3. Ekran görüntüsü alınması sürecinde Android işletim sistemi olan telefonları kullanan öğrenciler, NOTLAR uygulamasını kullanarak ekran görüntüsü almalı ve bu dosyayı iletmelidir. Iphone kullanıcıları, fotoğraf çektikten sonra çekilen fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp bu dosyayı iletmelidir.
  4. Sınav çakışması olan öğrenciler (Çift anadal, yandal) öncelikle ikinci dallarındaki (fakülte/bölüm dışındaki) derslerin sınavlarına girmelidirler. Sonrasında çakışmayı belirten bir dilekçe ile mazeret sınav talebinde bulunmalıdırlar.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [23-May-2020 18:38]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [23-May-2020 18:38]

Duyuru Görüntüleme : [2.019]