BUÜ Veteriner Fakültesi yönetimi Sütaş'ı ziyaret etti.

Ziyarette, Dekan Prof. Dr. Bayram Şenlik, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Figen Çetinkaya, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlker Arıcan ve Genetik Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Sena Ardıçlı yer aldı.
Sütaş'a yapılan bu özel ziyaret sırasında, BUÜ Veteriner Fakültesi temsilcileri, Sütaş, TARFAŞ Tarımsal Faaliyetler AŞ. Genel Müdürü S. Tarık Tezel ile görüşme fırsatı buldular. Ayrıca, İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü Dilay Çalışkaner, Kalite Müdürü Aslı Hakveren Oral, ve Hayvan Sağlığı Teşhis ve Analiz Laboratuvarı Müdürü Ceren Ernoyan Efecan ile görüşmeler gerçekleştirildi.
Bu işbirliği ziyareti, iki önemli kurum arasında olası işbirlikleri ve ortak projelerin geliştirilmesine olanak tanımak, karşılıklı faydaları değerlendirmek amacıyla planlandı.
Hem fakültenin akademik bilgi ve deneyimini paylaşma hem de sektörün liderlerinden Sütaş'ın bu alandaki çalışmalarını geliştirmesi açısından olumlu bir görüşme gerçekleştirildi.

Haber Tarihi : [19-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [572]