Değerli öğrencilerim;

Dünya ve Ülkemizde yaşadığımız salgın süreci göz önünde bulundurularak 2020-2021 Güz yarıyılı Eğitim-Öğretim faaliyeti için Üniversitemiz Senatosu tarafından alınan karar doğrultusunda Karma Eğitim’in ne şekilde uygulanacağına yönelik olarak Peyzaj Mimarlığı Bölüm Akademik Kurulu Kararları aşağıda verilmiştir.

KARAR 1:

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Peyzaj Mimarlığı Bölümü tüm dersleri uzaktan öğretim yolu (online) ile yapılacaktır.

KARAR 2:

Salgın süresine bağlı olmak koşuluyla güz yarıyılı boyunca gerçekleştirilecek uzaktan öğretim çalışmalarına ilave olarak; 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı son haftasında (04.01.2021 - 08.01.2021) derse katılan öğrencilerimizin isteğine bağlı olmak ve kişisel koruyucu önlemlerin alınması koşuluyla aşağıdaki dersler program kapsamında yüz yüze gerçekleştirilecektir. Yüz yüze gerçekleştirilememesi halinde savunmalar online yapılacaktır. (Ek bilgilendirme ilgili öğretim üyesi tarafından yapılacaktır.)

KARAR 3:

Salgın süresine bağlı olarak güz yarıyılı sonu yapılması planlanan yüz yüze uygulamaların yapılamaması durumunda şartların uygun olduğu ilk yarıyılda Bölümümüz öğrencilerine “Tamamlayıcı Uygulama Öğretimi” adı altında pratiğe yönelik çalışmaları içerecek ders/dersler ilave olarak verilecek olup, bu uygulama ile ilgili duyurular daha sonra yapılacaktır.

En kısa sürede sağlıklı bir şekilde üniversitemizde buluşmak ümidiyle, hepinize başarılı bir akademik yıl dilerim.

Prof. Dr. Murat ZENCİRKIRAN

Bölüm Başkanı