doç. dr. elvan ender altaya üçüncülük ödülü
 doç. dr. elvan ender altaya üçüncülük ödülü

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen proje yarışmasında Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Elvan Ender Altay’a üçüncülük ödülü  

Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Elvan Ender Altay’ın yer aldığı ekip İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “İzmir Sürdürülebilirlik Merkezi (S-Hub) Mimari Proje Yarışması”nda üçüncülük ödülüne layık görüldü. 

4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 23. ve 53. maddelerine istinaden Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Mühendislik, Kentsel Tasarım Projeleri, Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışma Yönetmeliği doğrultusunda ulusal iki kademeli bir yarışma olan sürdürülebilirlik merkezi yarışmasında 55 proje yarıştı. 

Yarışma sonucunda, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İzmir Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı ve geliştirmiş olduğu iklim odaklı stratejileri ile uyumlu; içinde barınacak kurumun ve kamunun, işlevsel, yapısal ve mekânsal karşılığının üretilmesine yönelik, verilere dayalı performans hedeflerini gerçekleştirebilecek, dünya ve insan sağlığını önceleyen, yarışmanın amacı doğrultusunda tüm çözümlerin üretildiği projeler ödüllendirilmiştir. Doç. Dr. Elvan Ender Altay’ın da yer aldığı ekip tarafından hazırlanan proje oy birliği ile üçüncülük ödülü kazandı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [24-Oca-2024]

Haber Görüntüleme : [251]