Sözel sunum alanında birincilik ödülü

BUÜ Ziraat Fakültesi akademisyeni ve lisansüstü öğrencisi tarafından hazırlanan bildiri, 11. Uluslararası Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Kongresinde ‘’Sözel Sunum’’ alanında birincilik ödülünü almaya hak kazandı.

İstanbul’da 10-12 Haziran 2023 tarihlerinde düzenlenen “11. Uluslararası Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Kongresinde BUÜ Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalında görev yapan Doç. Dr. Elvan Ender Altay ve Yüksek Lisans öğrencisi Sena Şengül’ün yazar olarak yer aldığı ve Yüksek Lisans öğrencisi Sena Şengül tarafından sunumu gerçekleştirilen “Çocuk Oyun Alanlarında Biyomimikri Yaklaşımı” başlıklı bildiri kongre bilim kurulu tarafından sözel sunum alanında birincilik ile ödüllendirilmiştir.

Kendilerini kutluyor ve aynı başarılarının devamını diliyoruz.

Haber Tarihi : [23-Haz-2023]

Haber Görüntüleme : [558]