I. Orhaneli MYO Öğrenci-Sektör Buluşmaları
 I. Orhaneli MYO Öğrenci-Sektör Buluşmaları

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Orhaneli Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ‘Öğrenci-Sektör Buluşmaları’ programının ilk konukları Mengerler A.Ş. Bursa Genel Müdür Yardımcısı Dr. Şeref Gönüller ve İnsan Kaynakları Şefi Murat Özkan oldu.

BUÜ Orhaneli MYO, öğrencilerini sektörün beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda yetiştirebilmek amacıyla çok sayıda organizasyona imza atıyor. Eğitim aşamasındaki öğrencilerin iş hayatından yöneticilerle buluşturan MYO Yönetimi, iş dünyası temsilcilerinin öğrencilerden beklentilerini doğrudan aktarabilecekleri programlar düzenlemeye devam ediyor. Gerçekleştirilen ‘Öğrenci-Sektör Buluşmaları’ etkinliğinde ilk konuk olarak yer alan Mengerler A.Ş. Bursa Genel Müdür Yardımcısı Dr. Şeref Gönüller ve İnsan Kaynakları Şefi Murat Özkan, iş hayatı boyunca başarılı olabilmenin yöntemleri konusunda bilgi paylaşımında bulundular.

Etkinliğe katılan Mengerler Bursa yöneticileri, Orhaneli MYO öğrencilerine ve yöneticilerine zorunlu staj ve iş yeri eğitimi derslerinde işbirliği yapacakları müjdesini de verdiler.  Programın sonunda katılımcılara MYO Müdürü Prof. Dr. Çağatan Taşkın tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [05-Mar-2020]

Haber Görüntüleme : [875]