Meslek Yüksekokulumuzda Mezuniyet Coşkusu
Orhaneli Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Orhaneli ilçe protokolü, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Çağatan Taşkın, akademik ve idari personelimizin hazır bulunduğu tören, mezun öğrencilerimizin ve ailelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Çağatan Taşkın ve Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt'un konuşmalarını gerçekleştirdiği tören, Orhaneli Meslek Yüksekokulu ve Çağrı Merkezi Hizmetleri birincisi Suna Gülen ve Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı birincisi Sevdanur Er'e plaket takdimleri ile devam etti.

Mezuniyet töreni, mezun öğrencilerimize Anı Belgelerinin takdimi ve kep atma merasimi ile sona erdi.

Haber Tarihi : [27-Haz-2019]

Haber Görüntüleme : [819]