Orhaneli Meslek Yüksekokulu Yönetimi Orhaneli Kaymakamlığını Ziyaret Etti...
 Orhaneli Meslek Yüksekokulu Yönetimi Orhaneli Kaymakamlığını Ziyaret Etti...

Orhaneli Meslek Yüksekokulu yönetimi, Orhaneli Kaymakamı Emir Osman BULGURLU'yu ziyaret etti.

Orhaneli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini uzun yıllardır sürdüren Prof. Dr. Fehmi Ali ILDIR ve görevi devralan yeni Orhaneli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Çağatan TAŞKIN, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İsmail ÇAKMAK ve Meslek Yüksekokulu Sekreter V. Banu ALAN, Orhaneli Kaymakamı Emir Osman BULGURLU'ya tanışma ziyareti gerçekleştirdiler.

Yeni Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Çağatan TAŞKIN ile Orhaneli Kaymakamı Emir Osman BULGURLU'yu tanıştıran Prof. Dr. Fehmi Ali ILDIR, görev süresi boyunca Orhaneli'ye katkı sağlamaya çalıştıklarını, bu süre boyunca başta Orhaneli Kaymakamı Emir Osman BULGURLU olmak üzere bütün mülki idare amirlerinin desteklerini hep hissettiklerini ifade ederek kendilerine teşekkürlerini ilettiler.

Orhaneli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Çağatan TAŞKIN ise görev süresi boyunca Orhaneli'ye katkı sağlamak amacıyla başta Orhaneli Kaymakamlığı olmak üzere kamu kurumları ve yerel yönetimler ile işbirliğini sürdürmeyi amaçladıklarını belirttiler.

Orhaneli Kaymakamı Emir Osman BULGURLU ise görevi devreden Prof. Dr. Fehmi Ali ILDIR'a ilçeye ve meslek yüksekokuluna sağladıkları katkılar için teşekkür ederek İnegöl İşletme Fakültesi Dekanlığındaki yeni görevlerinde başarı dileklerini ilettiler. Orhaneli Kaymakamı Emir Osman BULGURLU görevi devralan Orhaneli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Çağatan TAŞKIN'a başarı dileklerini ileterek Orhaneli Meslek Yüksekokuluna olan desteklerini sürdüreceklerini ifade ettiler.

Tanışma ziyareti, çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [23-May-2019]

Haber Görüntüleme : [898]