Orhaneli Meslek Yüksekokulu Yönetimi Orhaneli Belediyesini Ziyaret Etti...
 Orhaneli Meslek Yüksekokulu Yönetimi Orhaneli Belediyesini Ziyaret Etti...

Orhaneli Meslek Yüksekokulu yönetimi, Orhaneli Belediye Başkanı Ali AYKURT'u ziyaret etti.

Orhaneli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini uzun yıllardır sürdüren Prof. Dr. Fehmi Ali ILDIR ve görevi devralan yeni Orhaneli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Çağatan TAŞKIN, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İsmail ÇAKMAK ve Meslek Yüksekokulu Sekreter V. Banu ALAN, Orhaneli Belediye Başkanı Ali AYKURT'a tanışma ziyareti gerçekleştirdiler.

Yeni Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Çağatan TAŞKIN ile Orhaneli Belediye Başkanı Ali AYKURT'u tanıştıran Prof. Dr. Fehmi Ali ILDIR, Orhaneli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü süresince ilçeye katkı sağlamaya çalıştıklarını, yeni okul binasını ve Tarihi Taş Mektep binasını üniversitemize ve ilçeye kazandırdıklarını, bu süre boyunca ilçe yerel yönetiminin ve sivil toplum kuruluşlarının işbirliği ve desteklerini esirgemediklerini ifade ederek Orhaneli Belediye Başkanı Ali AYKURT'a teşekkürlerini ilettiler.

Orhaneli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Çağatan TAŞKIN ise görev süresi boyunca yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşları ile var olan işbirliğini sürdürmeyi amaçladıklarını, ilçeye, bölgeye ve meslek yüksekokuluna katkı sağlayacak bütün projelere açık olduklarını ifade ederek yerel yönetim desteğinin önemini belirttiler.

Orhaneli Belediye Başkanı Ali AYKURT ise görevi devreden Prof. Dr. Fehmi Ali ILDIR'a ilçeye ve meslek yüksekokuluna sağladıkları katkılar için teşekkür ederek görevi devralan Orhaneli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Çağatan TAŞKIN'a başarı dileklerini ilettiler. Orhaneli Belediye Başkanı Ali AYKURT, Orhaneli Meslek Yüksekokulu ile Orhaneli Belediyesi arasındaki işbirliğinin artarak ilerlemesini arzu ettiklerini, ilçeye ve bölgeye katkı sağlamak amacıyla yeni projelerde birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Tanışma ziyareti, çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [23-May-2019]

Haber Görüntüleme : [670]