Meslek Yüksekokulumuzda Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi...
 Meslek Yüksekokulumuzda Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi...

Meslek Yüksekokulumuzda devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Devir teslim töreni; Bursa Uludağ Üniversitesi Orhaneli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini uzun yıllardır yürüten ve İnegöl İşletme Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Fehmi Ali ILDIR, Orhaneli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne yeni atanan Prof. Dr. Çağatan TAŞKIN ve akademik ve idari personelin katılımları ile gerçekleştirildi.

Törende Prof. Dr. Fehmi Ali ILDIR, uzun yıllardır Orhaneli Meslek Yüksekokulunda müdürlük görevini sürdürdüğünü, bu süreçte Meslek Yüksekokulunun yeni binasını ve Tarihi Taş Mektep binasını Bursa Uludağ Üniversitesine kazandırdıklarını ifade ederken görev süresi boyunca birlikte çalıştığı akademik ve idari personele teşekkürlerini iletti. Prof. Dr. Fehmi Ali ILDIR, yeni Orhaneli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Çağatan TAŞKIN'a başarılar dileyerek, bu yeni görevde muvaffak olacaklarına emin olduğunu belirtti.

Meslek Yüksekokulumuzun yeni Müdürü Prof. Dr. Çağatan TAŞKIN, Prof. Dr. Fehmi Ali ILDIR ile uzun yıllardır aynı bölümde görev aldıklarını, Orhaneli Meslek Yüksekokuluna yapmış olduğu katkıları yakından bildiğini ve bu görevi kendisinden devralmanın memnuniyetini belirterek bugüne kadar yapmış oldukları bütün katkılar için kendilerine teşekkürlerini iletti, İnegöl İşletme Fakültesindeki yeni dekanlık görevlerinde başarılar diledi.

Törende sırayla söz alan akademik ve idari personel ise uzun yıllardır yönetiminde çalıştıkları Prof. Dr. Fehmi Ali ILDIR ile olan deneyimlerini ve anılarını aktararak kendilerine teşekkürlerine ilettiler ve İnegöl İşletme Fakültesindeki yeni görevi için başarı dileklerini aktardılar.

Devir teslim töreni, Orhaneli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Çağatan TAŞKIN'ın Prof. Dr. Fehmi Ali ILDIR'a teşekkür plaketi ve çiçeklerini takdim etmesinin ardından hatıra fotoğrafları çekilmesi ile sona erdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [23-May-2019]

Haber Görüntüleme : [827]