Çağrı Merkezi Hizmetleri Öğrencileri Bursagaz'a Teknik Gezi Gerçekleştirdi...
 Çağrı Merkezi Hizmetleri Öğrencileri Bursagaz'a Teknik Gezi Gerçekleştirdi...

25 Mart 2019 tarihinde, Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. İhsan Topcu ve Çağrı Merkezi Hizmetleri Program Başkanı Öğr. Gör. Ercan Koçoğlu hocalarımız tarafından Çağrı Merkezi Hizmetleri öğrencilerimize yönelik olarak teknik ve sosyal gezi düzenlenmiştir.

Bursa'nın tarihi ve doğal güzellikleri ile ünlü Cumalıkızık Köyünde gerçekleştirilen kahvaltı ve gezi ile başlayan program, Bursagaz'da düzenlenen teknik gezi ile devam etti.

Bursagaz'da işletme ile ilgili hocalarımıza ve öğrencilerimize bilgilendirme yapılmasının ardından, Bursagaz Çağrı Merkezinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Çağrı Merkezi çalışma ortamını yerinde gözlemleyen, işleyişi inceleyen öğrencilerimiz, gelecekteki mesleklerini Bursagaz'ın önderliğinde ilk kez icra etme şansına eriştiler. Çağrı Merkezi temsilcisi koltuğuna ilk kez oturan öğrencilerimiz, gelen çağrıları büyük bir heyecanla alarak müşterilerin isteklerine ve problemlerine çözüm ürettiler.

Bursagaz'a gerçekleştirilen teknik gezi, Bursagaz yöneticilerinin, hocalarımızın ve öğrencilerimizin karşılıklı teşekkürlerini ve memnuniyetlerini iletmeleri ile sona erdi. 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [28-Mar-2019]

Haber Görüntüleme : [1.297]