Hayırseverler Tarafından Yaptırılan Çeşmemizin Açılışı

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Başkanı Sayın Prof. Dr. Semiha Ersoy ve ailesi tarafından Meslek Yüksekokulumuza yaptırılan çeşmenin açılışı, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. F. Ali Ildır, personelimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış töreninde söz alan Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. F. Ali Ildır, Prof. Dr. Semiha Ersoy ve ailesine Meslek Yüksekokulumuza yaptıkları katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Prof. Dr. Semiha Ersoy ise ailesinin ve kendisinin bir hatıra bırakmak amacıyla çeşme yapılmasını arzu ettiklerini ve bunu hayata geçirdiklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. F. Ali Ildır, katkılarından dolayı Prof. Dr. Semiha Ersoy'a teşekkür mektubunu ve plaketlerini takdim etti.

Açılış töreni çektirilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Haber Tarihi : [27-Ara-2018]

Haber Görüntüleme : [812]