Çağrı Merkezi ve Dijital Pazarlama Konferansı

21 Eylül 2017 tarihinde Orhaneli Meslek Yüksekokulu Taş Mektep Binasında Çağrı Merkezi ve Dijital Pazarlama Konferansı gerçekleştirildi.

Google'ın iş ortaklarından Arvato Bertelsmann'da günümüzde dijital pazarlama üzerine çalışan, geçmişte ise çağrı merkezi deneyimi olan Erdi Çelebi konuşmacı olarak etkinlikte yer aldı.

Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine yurtdışındaki çalışma ve yaşam koşullarının aktarımı ile başlayan konferans, çağrı merkezi ile ilgili genel bilgiler, iş ortamı ve mesleğin içeriği ve geleceğinin anlatımı ile devam etti.

Konuşmacı olarak yer alan Erdi Çelebi'ye Meslek Yüksekokulumuz ve öğrencilerimiz adına öğretim görevlilerimizin teşekkürlerini iletmesi ile konferans sona erdi.

Haber Tarihi : [28-Eyl-2017]

Haber Görüntüleme : [820]