2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında Çağrı Merkezi Hizmetleri Programımıza Öğrenci Alıyoruz!

Uludağ Üniversitesi, Orhaneli Meslek Yüksekokulu, Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında açılmış olup ilk öğrencilerini 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında almaya başlayacaktır.

Mevcut gayemiz iletişim ve teknoloji çağı olan günümüz şartlarında yeniliklere açık, ilkeli ve yüksek katma değer üreten eğitim-öğretim programlarını sunmaktır. Bu hedefle yola çıkan yüksekokulumuz günümüz iş hayatında bende varım diyebilecek yeniliklere açık güncel programlarla uygulamaya dayalı 3. Nesil Üniversite payesini kendisine benimsemiştir.

Marmara bölgesinin Bursa ilinde faaliyet gösteren yüksek okulumuz doğanın içiçe olduğu, temiz ve ferah bir ortamda 22 derslikli 2017-2018 Egitim-Öğretim yılında açılacak olan yeni okul binamızda hizmet verecektir. Yüksekokulumuz bünyesinde 40 kişilk Bilgisayar uygulama laboratuvarı ve 40 Kişilik Çağrı Merkezi uygulama laboratuvarı mevcuttur. Yeni okul binamızda Çağrı Merkezi uygulama laboratuvarının alt yapı çalışmaları bitmiş olup 2017-2018 eğitim öğretim yılında faaliyete geçirilmesi düşünülmektedir. Bursanın merkezine en yakın ilçelerden biri olan Orhaneli'ye ulaşım yaklaşık 35-40dk sürmektedir.

Bizi Facebook'ta takip edin

Haber Tarihi : [02-Haz-2017]