Orhaneli Meslek Yüksekokulu Kalite Denetimini başarıyla geçti.

Orhaneli Meslek Yüksekokulu 2012 yılında almış olduğu TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'nin yıllık denetimine tabi tutuldu.

Denetim, Türk Standartları Enstitüsü Kalite Denetçisi Abdullah Ekinci, Orhaneli Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İhsan Topcu, Orhaneli Meslek Yüksekokul Sekreteri Semih Tozkan, KYS Koordinatörü Öğr. Gör. İsmail Çakmak ve kalite ekibinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kalite Yönetim Sistemi ile ilgili sistematik yapı, bilgi, belge ve dokümantasyonun ele alındığı denetim sonucunda Orhaneli Meslek Yüksekokulu'nun TS EN ISO 9001:2008 KYS Belgesi'nin geçerliliğinin devam etmesi ve denetimin başarıyla sonuçlandığı Kalitesi Denetçisi Abdullah Ekinci tarafından kararlaştırıldı.

Haber Tarihi : [03-May-2017]

Haber Görüntüleme : [1.285]