Zorunlu Stajları Kabul Edilen Öğrencilere İlişkin Duyuru

3 Temmuz-11 Ağustos 2023 tarihleri arasında zorunlu stajını yapacak öğrencilerimize ilişkin değerlendirmeler yapılmış olup staj belgeleri ve staj yerleri uygun olan ve staja başlamaları uygun görülen öğrencilerin listesi aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Staj yerleri kabul edilmeyen öğrencilerimizin 16 Haziran 2023 tarihine kadar yeni belgelerini göndermeleri gerekmektedir.

Zorunlu Staj Öğrenci Listesi

Staj yerlerine beyan etmek üzere yalnızca Yüksekokul/Staj Komisyonu onaylı belge talep eden öğrencilerimizin bu duyurunun yayınlandığı tarih itibariyle aliacar@uludag.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimizin SGK girişleri 3 Temmuz 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Hem SGK Giriş Belgesi hem de Yüksekokul/Staj Komisyonu onaylı belgenin her ikisini talep eden öğrencilerimizin 4 Temmuz 2023 tarihinden itibaren aliacar@uludag.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.

İlgili belgeler, talep mailinin okulumuza ulaşmasının ardından yine mail yoluyla öğrencilerimize gönderilecektir. Talep maili göndermeyen öğrencilere belge gönderilmeyecektir.

Öğrencilerimize duyurulur.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular