İşyeri Eğitimi II Dersi Belgeleri ve İşyeri Kriterlerine İlişkin Duyuru

İşyeri Eğitimi II dersini seçen öğrencilerimizin, aşağıda linkleri bulunan Uygulamalı Eğitim Başvuru Formunu, Uygulamalı Eğitim Sözleşmesini ve E-Devlet Üzerinden Alınacak Sağlık Provizyon ve Aktivasyon Sistemi (SPAS) Müstehaklık Belgesi'ni ilgili kişilere doldurtup yine ilgili kişilere imza alanlarını imzalatarak 24 Şubat 2023 mesai bitimine kadar Orhaneli Meslek Yüksekokulu Personel İşleri Birimine elden veya kargo yoluyla teslim etmeleri gerekmektedir.

24 Şubat 2023 mesai bitimine kadar ilgili belgeleri teslim etmeyen veya başvuruları kabul edilmeyen öğrenciler 27 Şubat 2023 tarihinde seçmeli derslere aktarılacaktır.

İşyeri Eğitimi gerçekleştirilebilecek işyerlerine ilişkin kriterler linkte yer almaktadır: İşyeri Kriterlerine İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

Programlara göre İşyeri Eğitimi II dersinin gerçekleştirileceği tarih aralığı ve günler aşağıdaki gibidir, belgelerini tamamlayan ve belgeleri onaylanan öğrencilerimiz aşağıda bilgisi yer alan takip eden ilk işgününde işyeri eğitimine başlayacaktır.

-Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı: 20 Şubat 2023-26 Mayıs 2023 arasında her Pazartesi ve Salı günü.

-Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı: 20 Şubat 2023-26 Mayıs 2023 arasında her Perşembe ve Cuma günü.

-Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı: 20 Şubat 2023-26 Mayıs 2023 arasında her Perşembe ve Cuma günü.

İşyeri Eğitimi Belgeleri:

Öğrencilerimize önemle duyurulur.