Mezuniyet İşlemlerinin Başlatılması ile İlgili Duyuru

Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin mezun olabilmesi için gerekli şartlar; 120 AKTS'lik dersin başarıyla tamamlanmış olması, genel not ortalamasının en az 2.00 olması ve zorunlu stajın tamamlanmış olmasıdır.

İlgili şartlara uyan öğrencilerin mezuniyet işlemlerinin başlatılabilmesi için aşağıdaki dilekçenin Yüksekokulumuz Evrak Kayıt Birimine ulaştırılması gerekmektedir. Orhaneli'de bulunmayan öğrenciler, dilekçenin çıktısını alıp ilgili alanların doldurulmasının ve imzalanmasının ardından +90 (224) 817 30 31 nolu faks adresine veya orhanelimyo@uludag.edu.tr adresine mail yolu ile dilekçelerini iletebilirler.

Mezun Öğrenci Dilekçe Formunun en geç 8 Temmuz 2022 tarihine kadar yüksekokulumuza ulaştırılması gerekmektedir. Bu tarihten sonra ulaştırılacak dilekçelere ilişkin hazırlanacak diplomalar daha geç tarihte teslim edilebilecektir.

Mezuniyet işlemleri, ilgili dilekçenin okulumuza iletilmemesi halinde başlatılmayacaktır.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Mezun Öğrenci Dilekçe Formu