Zorunlu Staj Duyurusu

Yaz aylarında Zorunlu Stajını yapacak öğrencilerimizin başvuru süreçleri ve tarihlerine ilişkin bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Zorunlu Staj Tarihleri: 18 Temmuz 2022-26 Ağustos 2022

Başvuru Süreci: Zorunlu Staj Dosyası Meslek Yüksekokulumuz Evrak Kayıt Biriminden temin edilecektir. Dosyada yer alan Form-1 ve Form-2 aşağıda yer alan 'Staj Yapılacak İşyerlerine İlişkin Kriterler'e uygun işyerlerine elden, kargo veya tarayıcı aracılığıyla ulaştırılacaktır. İlgili kişiler tarafından doldurulan Form-1 ve Form-2, E-Devletten alınacak SPAS Belgesi ile birlikte yine elden veya kargo aracılığıyla Evrak Kayıt Birimimize, tarayıcı tercih edilmişse orhanelimyo@uludag.edu.tr adresine ulaştırılacaktır.

Başvuru Evrakları (Form-1, Form-2 ve SPAS Belgesi) Son Gönderim Tarihi: 28 Haziran 2022

Başvuruların Değerlendirilmesi Süreci: 28 Haziran 2022 tarihine kadar gerçekleştirilen başvurular, 29 Haziran 2022-1 Temmuz 2022 tarihleri arasında Staj Komisyonları tarafından değerlendirilerek Zorunlu Stajının başlatılmasının uygun olduğuna karar verilen öğrenciler duyurulacaktır.

Zorunlu Staj Süreci: Zorunlu Stajının başlatılmasının uygun olduğuna karar verilen öğrenciler, 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü işbaşı yapacaktır. 26 Ağustos 2022 Cuma günü, 30. işgününü tamamlayan öğrencilerin Zorunlu Staj süresi tamamlanmış olacaktır. Bu süre boyunca ve sonrasında Zorunlu Staj Dosyası içerisindeki formlar, ilgili kişiler tarafından doldurulacaktır.

Zorunlu Staj Sonrasındaki Süreç: Zorunlu Stajını tamamlayan öğrenciler, daha sonra duyurulacak tarih aralığında, ilgili kişilerce doldurulmuş ve tamamlanmış Zorunlu Staj Dosyasını elden veya kargo ile Evrak Kayıt Birimimize ulaştıracaktır.

Staj Yapılacak İşyerlerine İlişkin Kriterler: İşyeri Kriterlerine İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [25-May-2022 17:49]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [27-May-2022 06:31]

Duyuru Görüntüleme : [1.021]