Zorunlu Staj Duyurusu

Kıymetli öğrencilerimiz, Zorunlu Staja ilişkin bütün bilgiler aşağıda yer almaktadır. Bursa Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Staj Yönergesi, Staj Yapılacak İşyerlerine İlişkin Kriterler, Staj Formları, Staj Bilgilendirme Toplantısı, Form Doldurma Rehberi ve Form Hazırlama ve Zamanlama Rehberinin yer aldığı duyurunun dikkatle incelenmesi gerekmektedir.

''Staj Yapılacak İşyerlerine İlişkin Kriterler'' aşağıdaki linkte yer almaktadır. Öğrencilerimiz staj yeri ararken bu kriterlere dikkat etmeleri önem arz etmektedir.

Yaz aylarında Zorunlu Stajını yapacak öğrencilerimizin aşağıda linki bulunan ''Staj Formları'' PDF dosyası içerisinde yer alan Form-1, Form-2, Form-3'ü ilgili kişilere doldurtarak kimlik fotokopisi ile birlikte 2 Temmuz 2021 tarihi mesai bitimine kadar orhanelimyo@uludag.edu.tr adresine mail ile göndermeleri gerekmektedir.

Zorunlu Staj başlangıcında teslim edilmesi gereken Form-1, Form-2 ve Form-3'ün yanı sıra Form-4, Form-5, Form-6, Form-7 ve Form-8 aşağıda linki bulunan ''Staj Formları'' PDF dosyası içerisinden çıktı alınacaktır. ''Staj Formları'' PDF dosyası içerisinde yer alan Form-8 el yazısı ile doldurmaya uygundur. Form-8'i bilgisayarda doldurmak isteyen öğrencilerimiz için ayrıca Word dosyası eklenmiştir. El yazısı ile dolduracak öğrencilerin PDF dosyası içerisindeki Form-8'i boş bir şekilde çıktı alarak doldurmaları, bilgisayar ile dolduracak öğrencilerin Word dosyasını indirip doldurduktan sonra çıktı almaları gerekmektedir.

Aşağıda yer alan ''Form Doldurma Rehberi'' ile hangi formun kimler tarafından doldurulacağı konusunda yardım alınabilmektedir. ''Form Hazırlama ve Zamanlama Rehberi'' ile hangi formun ne zaman hazırlanacağı ve ne zaman gönderileceği konusunda yardım alınabilmektedir. ''Form Doldurma Rehberi'' ve ''Form Hazırlama ve Zamanlama Rehberi''nin çıktı alınarak gönderilmesi gerekmemektedir. Her iki rehber de öğrencilere formlar ile ilgili destek olması amacıyla hazırlanmıştır.

Ayrıca 5 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilen ''Staj Bilgilendirme Toplantısı''nın linki aşağıda yer almaktadır. Staj süreci öncesi, esnası ve sonrasında izlenerek staj işlemleri ile ilgili bilgi alınabilmektedir.

 

2 Temmuz 2021 mesai bitimine kadar ilgili belgeleri mail ile göndermemiş olan öğrencilerin Zorunlu Stajları başlatılamayacaktır.

Zorunlu Staj 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü başlayacak olup, 30 iş gününün ardından 8 Eylül 2021 Çarşamba günü mesai bitiminde sona erecektir.

 

Staj Formları Linki: Staj FormlarıBilgisayarda Doldurmak İsteyenler için Form-8'in Word Linki: Form-8

 

Staj Yapılacak İşyerlerine İlişkin Kriterler: İşyeri Kriterlerine İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

Form Doldurma Rehberi Linki: Form Doldurma Rehberi

Form Hazırlama ve Zamanlama Rehberi Linki: Form Hazırlama ve Zamanlama Rehberi

Bursa Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Staj Yönergesi: Staj Yönergesi

Staj Bilgilendirme Toplantısı: https://www.youtube.com/watch?v=umU8TNs3JJE

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [07-May-2021 13:28]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [20-May-2021 11:56]

Duyuru Görüntüleme : [2.247]