Mustafakemalpasa Meslek Yüksekokulu Gida Teknolojisi programi ögrencileri, Ögretim Görevlisi Dr. Nese Özmen'in liderliginde Bandirma Has Un Fabrikasi'na (Toru Un) bir teknik gezi düzenledi. Gezi, ögrencilere gida isletmelerinde üretim prosesi ve kalite kontrol süreçlerini yakindan gözlemleme firsati sundu.
Toru Un Kalite Güvence Müdürü ve Gida Mühendisi Murat Özgenç, ögrencileri karsilayarak önce isletme hakkinda detayli bir tanitim sunumu gerçeklestirdi ve daha sonra ögrenciler laboratuvara alinarak, un için kritik öneme sahip kalite analizlerini uygulamali olarak göstererek deneyimlemelerine katki sagladilar.
Gezinin devaminda, hammadde kontrol ve kabulden son ürün olan un ambalajlanmasina kadar olan süreçlerin her asamasi isletme içinde detayli bir sekilde gözlemlendi. Bu ayrintili gezi, ögrencilerin un üretim sürecini ve kalite parametrelerini deneyimleme imkâni sagladi.
Ögrenciler için çok verimli geçen bu gezi için isletme üst yönetimine ve Sayin Murat Özgenç'e tesekkür ediyoruz.