EKER SÜT A.Ş. FABRİKA DİREKTÖRÜ GÖKHAN KİRAZ MUSTAFAKEMALPAŞA MYO’DA KARİYER PLANLAMA DERSİNE KONUK OLDU
 EKER SÜT A.Ş. FABRİKA DİREKTÖRÜ GÖKHAN KİRAZ MUSTAFAKEMALPAŞA MYO’DA  KARİYER PLANLAMA DERSİNE KONUK OLDU

Mustafakemalpaşa MYO ile yaptığı protokolle Gıda Teknolojisi programına yerleşen ilk 5 öğrenciye burs desteği veren, yüksekokul öğrencilerine istihdam imkânı sağlayan Eker Süt A.Ş., derslere de katkıda bulunarak eğitime desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda Eker Süt Ürünleri Gıda San. ve Ticaret A.Ş. Fabrika Direktörü Gökhan KİRAZ, Gıda Teknolojisi Programı öğrencilerine gıda sektöründeki kariyer yolculuğunu, öğrencilerin yapması gerekenleri ve sektördeki deneyimlerini aktardı. Kiraz, çalışma hayatında gıda sektörünün gıda teknikerlerinden beklentilerini ortaya koymakla birlikte, teknikerlerin iş bulma ve sektördeki çalışma durumu hakkında bilgilendirmelerde bulundu ve öğrencilerin kendilerini hangi alanlarda geliştirmeleri gerektiğini detaylarıyla anlattı.
Öğrencilerin ve öğretim elemanlarının yoğun ilgisiyle takip edilen programın sonunda Yüksekokul Müdür Yardımcısı ve Gıda Teknolojisi Programı Başkanı Öğr. Gör. Dr. Neşe ÖZMEN, Gökhan KİRAZ’a desteklerinden dolayı teşekkür ederken, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet ÖZ tarafından Sn. Gökhan KİRAZ’a teşekkür belgesi takdim edildi.

Haber Tarihi : [09-Oca-2023]

Haber Görüntüleme : [1.160]