ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN SUUÇTU KEYFİ
 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN SUUÇTU KEYFİ

 

2022-2023 eğitim öğretim döneminde Mustafakemalpaşa Meslek Yüksek Okulu’nda eğitim hayatlarına başlayan öğrenciler ile bir araya gelen Başkan Mehmet Kanar ve Yüksekokul, öğrencilerin isteği üzerine bu kez onları sonbaharın eşsiz renkleri bezenen Suuçtu Şelalesi’nde konuk etti.

Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksek Okulu’nda eğitim hayatlarına başlayan öğrenciler sonbaharın eşsiz renkleri bezenen Suuçtu Şelalesi’ne hayran kalırken, bu keyifli ve özel buluşma için Başkan Mehmet Kanar ’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Üniversite eğitimleri için Türkiye’nin dört bir yanından Mustafakemalpaşa’ya gelen gençlerle ilk olarak Muradiye Sarnıç Sosyal Etkinlik Merkezi’nde konuk eden Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ardından yalnızca Bursa’nın değil Türkiye’nin doğa harikaları arasında yer alan Suuçtu Şelalesinde keyif dolu zaman geçirdiler.

KASIMDA SUUÇTU BİR BAŞKA

Sonbaharın gelmesi ile birlikte Suuçtu Şelalesi’nde adeta kartpostallık görüntüler oluştu. 38 metre yükseklikten dökülen şelale göz kamaştıran güzelliğiyle öğrencileri büyüledi. Gaziantep, Mardin, İzmir ve Türkiye’nin birçok yerinden Mustafakemalpaşa’ya okumaya gelen öğrenciler ‘’ Bu eşsiz manzarayı herkes muhakkak yakından görmeli’’ ifadelerini kullandılar. 5 bin metrekarelik alanda Suuçtu’nun temiz havası ve eşsiz manzarasında öğrenciler bol bol fotoğraf çekip sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı.

Mustafakemalpaşa İlçesine okumaya gelen öğrencilerin ailelerine seslenen Başkan Kanar ‘’ Merak etmeyin Mehmet ağabeyleri yanında. Gözünüz arkada kalmasın Mustafakemalpaşa halkının sıcakkanlılığı karşısında tüm öğrencilerimiz kendilerini memleketlerinde hissedecekler. Önceki senelerde mezun olan öğrencilerimiz ara sıra bizleri ziyaret ediyorlar. Biz bir aileyiz gözünüz arkada kalmasın. Suuçtumuz sonbahar ’da bir başka güzel, herkesi bu eşsiz güzelliği görmeye davet ediyorum ’’ İfadelerini kullandı.

Öğrencilerin bu tip etkinliklerle Mustafakemalpaşa ilçesine oryantasyonlarının hızlandığını ifade eden Yüksekokul Yönetimi öğrencileri davet etmeleri ve ilgiyle ağırlamalarından dolayı Belediye başkanı Mehmet Kanar ’a ve ekibine teşekkür etti.

 

                                               

 

 

              

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [11-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [596]