Haber

7.11.2023 17:32:14

GIDA TEKNOLOJISI BÖLÜMÜ KASIM AYI TEKNIK GEZILERI

7 KASIM 2023  /   SUSURLUK SEKER FABRIKASI 

Gida Teknolojisi Programi 2.sinif ögrencileri için Meyve ve Sebze Ürünleri Teknolojisi-1 dersi kapsaminda düzenlenen teknik gezide Üretim Müdürü Mehmet ÇALISKAN ve Makine Elektrik Sefi Sevin ARI rehberliginde ögrencilerimiz seker üretim prosesini gözlemlemistir.

     

 

8 KASIM 2023  /  SARTEN AMBALAJ

Gida Teknolojisi Programi 2.sinif ögrencileri için Meyve ve Sebze Ürünleri Teknolojisi-1 dersi kapsaminda düzenlenen teknik gezide Matbaa Bölüm Sefi Muhammet Talha ÇAKICI, Pres Bölüm Sefi Tugay KAS ve Kutu Imalaat Bölümüm Üretim Mühendisi Rahmi KAN rehberliginde ögrencilerimize fabrika gezdirilerek, ambalaj üretim basamaklari hakkinda bilgiler verilmistir.

     

 

14 KASIM 2023  /  GIDA VE YEM KONTROL MERKEZ ARASTIRMA ENSTITÜSÜ MÜDÜRLÜGÜ 

Gida Teknolojisi Programi 2.sinif ögrencileri için Et ve Ürünleri Teknolojisi-1 dersi kapsaminda düzenlenen teknik gezide Egitim ve Yayin Bölüm Baskani Erdal EROGLU ve Furkan KARAPINAR rehberliginde ögrencilerimize Enstitü Müdürlügü hakkinda bilgiler verilmis ve müdürlük bünyesindeki laboratuvarlar gezdirilerek, laboratuvar seflerinden yapilan analizler hakkinda bilgiler edinilmistir.

              

 

14 KASIM 2023  /  BUÜ ZIRAAT FAKÜLTESI GIDA MÜHENDISLIGI BÖLÜMÜ GIDA ARASTIRMA VE UYGULAMA BIRIMI

Ayni gün devam eden teknik gezide ögleden sonra üniversitemiz bünyesindeki Gida Arastirma ve Uygulama Birimi'ne gidilmistir. Burada Gida Isletme Birim Sorumlusu Mümin GÜNGÖRMÜS tarafindan ögrencilerimize isletme gezdirilerek, yapilan ürünlerin üretim basamaklari hakkinda detayli bilgiler verilmistir. 

 

15 KASIM 2023  /  ETÇII ET ENTEGRE TESISLERI

Gida Teknolojisi Programi 2.sinif ögrencileri için Et ve Ürünleri Teknolojisi-1 dersi kapsaminda düzenlenen teknik gezide Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Emin ARSLAN firma hakkinda bigileri ögrencilerimizle paylastiktan sonra Idari Isler Uzmani Mehmet Nurettin YÜCESAN ve Kalite birim Sorumlusu Çagla BAYRAM tarafindan tesisler gezdirilerek, hayvan refahi, kesim asamalari ve et eldesi hakkinda detayli bilgiler verilmistir.

          

 

 



Bilgi

Okunma Sayısı: 983
Eklenme Tarihi: 7.11.2023 17:32:14
Güncelleme Tarihi: 1.12.2023 20:54:34

Paylaş