2020-2021 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ MÜLAKATLARI HK. ÖNEMLİ DUYURU

Adayların aşağıda yazan açıklamaları ve paylaşılan dökümanları (mülakat saatleri) dikkatlice okumaları gerekmektedir.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Lisansüstü için yapılacak mülakatlar google meet kullanılarak uzaktan (online) ve sözlü olacaktır. Her aday için mülakat giriş zamanı belirtilmiştir. Ancak bu zaman dilimleri kesin olmayıp oluşan gecikmelere bağlı olarak değişklik arz edebilir. Bu nedenle adaylar çalışıyorsa izin durumlarını buna uygun ayarlamaları gerekmektedir.

KURALLAR:

1- Her anabilim dalı mülakatları google meet üzerinden kayıt altına alınacaktır. Mülakatın başlangıcında aday kimliğini ekran önünde ibraz edecektir.

2- Her anabilim dalı mülakatları için bir araştırma görevlisi teknik sorumlu olarak görevlendirilecektir.

3- Adaylar mülakata tek tek alınacaktır. Her bir aday için mülakat süresi en fazla 10 dakikadır. Mülakatlarda her öğrenciye gireceği zaman dilimi belirtilmiştir.

4- Aday öğrenci ilgili linke tıklayarak kendisi için belirlenmiş zaman diliminin başlangıcından 2-3 dk öncesinde mülakata alınmayı bekleyecektir. Jüri üyelerimiz veya teknik sorumlu araştırma görevlisi adayı mülakata kabul işlemini gerçekleştirebilir.

5- Teknik sorun yaşayan adaylar aşağıda sisimleri belirlenmiş araştırma görevllileri ile e posta aracılığıyla temasa geçmelidir.

Anabilim Dalı

Teknik Sorumlu Araştırma Görevlisi