LİSANSÜSTÜ (YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA) EĞİTİM İÇİN BİLİMSEL DEĞERLENDİRME (YAZILI/MÜLAKAT) SINAVINA GİRECEKLERİN DİKKATİNE!

Değerli Lisansüstü Öğrenci Adayı,

Öncelikle mülakat listesine girme başarısı göstermenizden dolayı sizi tebrik ederiz. 22.09.2022 Perşembe günü yapılacak olan Bilimsel değerlendirme (yazılı) / mülakat öncesinde sizi daha iyi tanıyabilmemiz için:

Hangi bilim dalında ve neden yüksek lisans veya doktora yapmak istediğinizi, lisansüstü eğitiminiz tamamlandığında ne yapmayı düşündüğünüzü ifade eden Akademik Niyet Mektubu ve Öz Geçmişinizi ihtiva eden dosyanızı en geç 21 Eylül Çarşamba gün bitimine kadar Word veya PDF olarak aşağıdaki ilgili bölüm e-posta adresine iletmeniz önem arz etmektedir.

(Öz Geçmiş yazarken Üniversitemizin aşağıda belirtilen Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi web sayfasındaki “Özgeçmiş Nasıl Yazılır?” başlıklı yazısından yararlanabilirsiniz.)

Lütfen dosyanızı, hangi anabilim dalına başvuru yaptıysanız o anabilim dalının e-posta adresine gönderiniz.

Bilimsel Değerlendirme Sınavınızda şimdiden başarılar dileriz.

20.09.2022

BUÜ İlahiyat Fakültesi
Dekanlık

DİKKAT! Akademik Niyet Mektubu ve Özgeçmiş Dosyalarının Gönderileceği Eposta Adresleri:

Felsefe ve Din Bilimleri anabilim dalına müracaat ettiyseniz     : fdb@uludag.edu.tr

İslam Tarihi ve Sanatları anabilim dalına müracaat ettiyseniz   : itsb@uludag.edu.tr

Manevi Danışmanlık ve Rehberlik anabilim dalı için                   : fdb@uludag.edu.tr

Temel İslam Bilimleri anabilim dalına müracaat ettiyseniz        : tib@uludag.edu.tr

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [20-Eyl-2022 12:13]