GEMPORT Limanı Teknik Gezisi

Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencileri Gemlik Denizcilik Topluluğu tarafından düzenlenen teknik gezi ile YILPORT HOLDİNG Gempot Limanını ziyaret ettiler.

Gemport Limanı Operasyon Departmanından Onur Aslan, Yeşim Hanım ve İnsan Kaynakları Departamnından Gamze Kuş’un eşlik ettiği teknik gezide öğrencilere; YILPORT Holding Grubunun sahip olduğu dünyadaki limanlar, kullandıkları sistemler, liman kapasiteleri hakkında bilgi aktarıldıktan sonra liman içinde rıhtım, saha vb. alanlar gezdirildi. Limanların alt yapıları, elleçledikleri yük türleri, kullanılan iş makinaları ve ekipmanlar ile rıhtımlarda bulunan konteyner, genel kargo, kuru dökme yük ve demir sahasında bulunan RO-RO gemileri hakkında bilgi aktarıldı.

Haber Tarihi : [25-Ara-2018]

Haber Görüntüleme : [1.283]