Bahçe Tarımı Programcılığı öğrencilerimizle "Doğayı Sev" Etkinliği
 Bahçe Tarımı Programcılığı öğrencilerimizle

Bahçe Tarımı Programcılığı öğrencilerimiz Doğayı Sev!” adlı etkinlik kapsamında Öğr. Gör. Murat ÇETİN gözetiminde Gemlik Özel İlkadım Anaokulu öğrencileri ve Borusan İlkokulu Özel Öğretim Sınıfı öğrencileri ile çeşitli fidan ve çiçek dikimi gerçekleştirdi. Bu sayede doğa sevgisi, beraberinde insan sevgisi, emek vermek, paylaşmak gibi kavramlar öğrencilerimize kazandırılmaya çalışıldı.

"Siz çocuklarımız, herkesin özenle yetiştirdiği bahçesinde bir kış gününün ardından doğan güneşle birlikte yüzümüzü güldüren çiçeklerimizsiniz. Dünyanın en güzel varlığısınız. Siz mutluluk, siz umutsunuz. Ne kadar yorgun olursak olalım eve girdiğimizde yüzümüzü güldüren neşe kaynaklarımızsınız. Hepinizi çok seviyoruz."

Haber Tarihi : [23-Eki-2018]

Haber Görüntüleme : [794]