Gemlik Denizcilik Topluluğu Lojistik Fuarına Katıldı

Gemlik Denizcilik Topluluğu İstanbul Fuar Merkezinde Logitrans Lojistik Fuarını ziyaret ettiler.

Yapılan fuar ziyaretine topluluk danışmanı Öğr. Gör. E. Murat TACAR, Öğr. Gör. İbrahim SAPMAZ VE Öğr. Gör. Yusuf SARIKAYA ile Gemlik Denizcilik Topluluğu üyeleri, Gemlik Asım Kocabıyık MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı, Dış Ticaret Programı öğrencileri katıldılar.  Logitrans Lojistik Fuarında ulusal ve uluslararası birçok lojistik firması ve limanların standlarını ziyaret eden öğrenciler firmalardan meslekleri ve sektör hakkında bilgi aldılar. Öğrenciler firmalara hangi tür taşımacılık yaptıklarını, genel olarak hangi yükleri taşıdıklarını, işe alırken adaylarda aranılan şartları, hangi hatlarla birlikte çalıştıkları hakkında bilgi aldılar. Bu yıl yapılan fuarda özellikle intermodal taşımacılık, yeşil lojistik çözümleri, endüstri 4.0’ın lojistik sektörüne etkisi, Yeni İpek Yolu (New Silk Road) gibi konular ele alınmaktaydı.

Haber Tarihi : [27-Kas-2017]

Haber Görüntüleme : [969]