Sertifikalı Eğitimlerimizi Başarıyla Tamamladık

Yalın Software ile protokol kapsamında gerçekleştirdiğimiz eğitimler güzel şekilde sonuçlandı. Ondört hafta süren eğitimler sonunda kırk öğrencimiz sertifika almaya hak kazandı.

Yüksekokul kurucu müdürümüz Abdurrahim KORUKÇU, Yüksekokul müdürümüz Yahya IŞIK, Bilgisayar Programcılığı Ana Bilim Dalı Başkanımız Rukiye TOPUZ, Açık Danışmanlık’tan Alper TAŞÇI ve Yalın Software’den Suna MERT başarılı öğrencilerin sertifikalarını takdim ettiler.

Ufak farklarla sertifikayı kaçıran öğrencilerimizin umutlarını kaybetmemelerini, sonraki fırsatlarda daha güzel sonuçlara ulaşmalarını, sertifika almaya hak kazanan öğrencilerimizin de başarılarının devamını dileriz. Eğitimlerde emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Haber Tarihi : [28-May-2024]

Haber Görüntüleme : [713]