Keyifli Ve Öğretici bir Semineri Daha Tamamladık

Açık Sistem Yazılım ve Danışmanlık’tan Alper TAŞÇI ve Alperen BİÇİCİ Bilgisayar Programcılığı ikinci sınıf öğrencilerimize ERP alanında gerçekleştirdikleri çalışmalardan bahsetti.

Alper TAŞÇI bir projenin nasıl ilerlediğini adım adım anlatarak öğrencilerin konuyu her yönüyle kavramasını sağladı. Tüm bileşenlerin gerçekleştirilmesi konusunda hassas noktalarına dikkati çekerken yapılması gerekenleri de anlatarak çözüm geliştirmeyi gösterdi.

Alperen BİÇİCİ yaptığı yazılım çalışmalarının yanında bilgisayar programcılığı mezunu olarak iş hayatında karşılaştığı durumlar ve tecrübelerini de öğrencilerimizle paylaştı.

Bize sağladıkları faydalı bilgilerden ve verdikleri emeklerden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunarız.

Haber Tarihi : [26-May-2024]

Haber Görüntüleme : [197]