Ithinka İnovasyon'la Yenilikçi Teknolojiler

Bilgisayar Programcılığı öğrencileriyle buluşan Ithinka ekibi, yenilikçi teknolojiler konusunda bizi aydınlattı. Sektörde yazılımcının yeri ve yazılımcının çalışabileceği farklı alanlar hakkında merak edilenleri öğrencilerle paylaştı.

Alanda bir çok çalışmaya imza atmış uzman ekip, yapay zekanın başlangıçtan bu yana geldiği noktayı anlatırken; yapay zekanın emniyet, otomotiv, sanayi, sağlık gibi birçok sektörde bize sağladığı avantajları ve yapay zekayı kullananları bekleyen tehditleri de dile getirirdi. Bunlara karşı alınabilecek tedbirler ve dikkatli kullanmanın gerekliliği konusuna da değindi.

Yazılımcının sadece kodlama üzerine değil farklı pozisyonlarda çalışabileceğine değinen Ithinka, Süreç yönetimi ve proje yönetimi konularında da birikimlerini bizimle paylaştı. Örneklerle ve yaşanan tecrübe paylaşımlarıyla renklendirilen anlatım öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla son buldu.

Sağladıkları katkılardan dolayı Emre Bahtiyar, Berkant Aslan, Burak Yavuz ve Melike Türker'e teşekkürlerimizi sunarız.

Haber Tarihi : [16-May-2024]

Haber Görüntüleme : [296]