Gıda Teknolojisi Programı Öğrencileri Zey-Tur-San Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Fabrikasında Teknik Geziye Katıldı

Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı 2. Sınıf öğrencileri, Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi I dersi kapsamında, Dr. Öğr. Üyesi Azime ÖZKAN KARABACAK başkanlığında Zey-Tur-San Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. fabrikasında teknik geziye katıldı. Öğrenciler üretim tesisini gezdikten sonra, Operasyon Müdürü Teoman KAHYA tarafından teknik konularda bilgilendirildi. Bu sayede, ders kapsamında teorik olarak öğrenilen bilgilerin uygulaması yerinde gözlemlenip incelenerek, öğrencilerin uygulama becerilerinin arttırılmasına olanak sağlanmış oldu. Ardından İnsan Kaynakları Yöneticisi Süheyla GÜN tarafından işe alımlarda dikkat edilen hususlar ve CV hazırlama teknikleri konusunda öğrenciler bilgilendirildi. Son olarak firmada staj yapmak isteyen öğrencilerin başvuru formları alındı.

Haber Tarihi : [18-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [940]