Makine Programı Öğrencileri Sac, Boru Profil İşleme Teknolojileri ve Yan Sanayileri Fuarına Katıldı

Yüksekokulumuz Makine programı öğrencileri Öğr. Gör. Murat ARSLAN rehberliğinde, 14-17 Aralık tarihlerinde Bursa’da düzenlenen “13. Uluslararası Sac, Boru Profil İşleme Teknolojileri ve Yan Sanayileri Fuarına” katılmıştır.

Yapılan ziyaret esnasında Boru ve sac işleme sektöründeki en son teknolojik gelişmeler gözlemlenmiş, üretici firmalar ile karşılıklı bilgi alışverişi yapılmıştır. Ziyaret esnasında öğrencilerimizin yaz staj eğitimleri ve işyeri eğitimi dersi için firmaların talepleri olmuş bu konuda öğrencilerimiz ile üretici firma sahipleri arasında görüşmeler sağlanmıştır.

Haber Tarihi : [15-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [779]