Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı Öğrencilerine RENAULT’dan Misafir Eğitmen

Gemlik Asım Kocabıyık MYO Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı öğrencilerimizin “Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar” konusunda güncel, tecrübi ve pratik bilgileri edinmeleri için sanayiden alanında uzman kişiler konuk eğitmen olarak derslere davet edilmektedir. Bu kapsamda ikinci konuklarımız RENAULT firmasından Sayın Daut TATARİ ve Sayın Nahit TURHAN olmuştur. TATARİ, Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar konusundaki bilgi ve tecrübelerini paylaşırken otomotivin geleceği ile öğrencilerin bu alanda kendilerini nasıl yetiştireceği konularında çok faydalı paylaşımlar yapmıştır.

Haber Tarihi : [29-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [624]