GAKMEDER üyeleri ile okulumuz öğrencileri basketbol kulübü Akran Gemlik’i desteklemeye gittiler

Gemlik Asım Kocabıyık Mezunlar Derneği (GAKMEDER) üyeleri ile okulumuz öğrencileri, 27.03.2022 tarihinde Gemlik kapalı Spor salonunda oynanan Akran Gemlik-Sigortam.net arasındaki 2. Lig basketbol maçında Gemlik’in başarılı basketbol kulübü Akran Gemlik’i desteklemeye gittiler. GAKMEDER, düzenlediği bu organizasyonlara devam edeceklerini, GAKMYO mezun ve öğrencileri ile yapılacak hem akademik hem de sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin, bağların kuvvetlendirilmesi açısından önemli bir rol oynayacağını belirttiler.

Haber Tarihi : [28-Mar-2022]

Haber Görüntüleme : [1.111]