DOĞAÇLAMA TİYATRO GÖSTERİSİ
 DOĞAÇLAMA TİYATRO GÖSTERİSİ

               Gemlik Denizcilik Topluluğu organizasyonunda düzenlenen Asım Kocabıyık Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Haftası etkinlikleri içinde yer alan Tiyatro gösterimiz gerçekleşti. Tiyatro 22 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 19.00’da Gemlik Asım Kocabıyık Kültür Merkezinde oynandı. YOTA  Doğaçlama Tiyatro Ekibi ile geçekleştirdiğimiz bu etkinlikte öğrencilerin katılımıyla inanılmaz eğlenceli bir  gösteri oldu. Gösteri, 4 bölüm halinde gerçekleşti. Bu bölümlerden Yerde Kağıt oyunu ile izleyicilerden gelen cümlelere göre oyuncular doğaçlama olarak gösteri yaptılar, kukla bölümünde oyuncuları öğrenciler hareket ettirerek oyun sergilendi ,nesne seslendirme bölümünde öğrencilerinde katılımı ile çeşitli nesneler sahnede seslendirildi. Öğrencilerin de sahne de oyuna dahil edilmesiyle beraber çok eğlenceli bir oyun oldu.
 

               Asım Kocabıyık Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Haftası kapsamında yapılan tiyatro gösteri girişleri kedi ve köpek mamaları ile yapıldı. Bağışlanan mamalar sayesinde okulumuzun bulunduğu kampüste yaşayan patili dostlarımızın karınlarını doyurmasına katkı  sağlandı. Tiyatro gösterisine  Denizcilik Topluluğu Başkanı Emre Arslan,  Denizcilik Topluluğu üyeleri , Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve Hukuk Fakültesi öğrencileri katıldı.

 

            Gösteri sonunda Gemlik Denizcilik Topluluğu Başkanı Emre Arslan, Denizcilik Topluluğu  Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı Öğr. Gör. Dr. Yusuf Sarıkaya’ya ve katılım gösteren tüm öğrencilere teşekkürlerini sundu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [27-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [1.414]