Dış Ticaret Programı Öğrencileri Gümrük Beyannamesini Uygulamalı Olarak Öğrendi

Dış Ticaret Programı Başkanı Öğr.Gör.Ebru Kapdan'in düzenlediği etkinliğe UNSPED Gümrük Müşavirliği İthalat Grup Şefi Serkan Bütüner konuk oldu. Aynı zamanda Gümrük Müşavir Yardımcısı olan Serkan Bütüner, etkinliğin ilk bölümünde dış ticaret programı öğrencilerine gümrük müşavirliği mesleğini anlattı ve öğrencilerin bu konudaki sorularını yanıtladı. Etkinliğin ikinci bölümünde dış ticarette kullanılan belgelerden gümrük beyannamesini anlatan  Bütüner, aynı zamanda beyannamenin hangi kısımlardan oluştuğunu ve nasıl doldurulduğunu da uygulamalı olarak gösterdi. Dış Ticarette kullanılan diğer belgelerin örneklerinin de gösterildiği etkinlikte, öğrenciler dış ticaret sürecini daha yakından tanıma olanağı buldu.

Haber Tarihi : [26-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [1.108]