PROGRAMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI
 PROGRAMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI

Gemlik Denizcilik Topluluğu organizasyonunda düzenlenen Asım Kocabıyık Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Haftası etkinlikleri içinde yer alan Gemlik Asım Kocabıyık MYO Programlar Arası Futbol Turnuvası, Harita Kadastro, Deniz ve Liman İşletmeciliği, Dış Ticaret, Makine, Bilgisayar Programcılığı programlarından oluşan takımlar ile 10 Aralık 2021 tarihinde başladı. Takımlar 7 asil 3 yedek oyuncudan oluşmakta maçlar 60 dakika olarak kampüste bulunan halı sahada gerçekleştirildi.  Yapılan eleme maçları sonucunda Final Maçına Dış Ticaret ve Deniz Liman İşletmeciliği takımları çıktı. Turnuva süresince Gemlik’te bulunan Altınayak Futbol Akademisi hakemleri maçların sağlıklı bir şekilde yapılması için maçlarda görev aldılar. 

 

Asım Kocabıyık Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Haftası kapsamında final maçı 22 Aralık Çarşamba günü saat 10.00’da Gemlik Asım Kocabıyık-Sunğipek Yerleşkesi Halı Saha’da oynandı. Maç Deniz ve Liman İşletmeciliği Progamı galibiyeti ile sonuçlandı. Maç sonrasında düzenlenen kupa törenine Gemlik Asım Kocabıyık MYO Müdürü Prof. Dr. Yahya Işık, Denizcilik Topluluğu Danışmanı Öğr. Gör. E. Murat TACAR, Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı Öğr. Gör. Dr. Yusuf Sarıkaya, Denizcilik Topluluğu Başkanı Emre Arslan, Denizcilik Topluluğu üyeleri ve öğrenciler katıldı. 

 

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Yahya Işık tarafından Deniz ve Liman İşletmeciliği Programına 1.’lik, Dış Ticaret Programına 2.’lik, Bilgisayar Programına 3.’lük kupaları takdim edildi. Bahar yarıyılında da sportif, sosyal, kültürel etkinliklerin devam edeceğini belirten Prof. Dr. Yahya Işık organizasyonda emeği geçen Gemlik Denizcilik Topluluğuna teşekkür etti.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [21-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [1.031]