Borusan Quartet Öğrenciler ile buluştu

Öğrenciler Gemlik Denizcilik Topluluğu organizasyonunda Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Kültür Merkezinde Borusan Quartet ekibi ile buluştular. Gemlik Asım Kocabıyık MYO Kurucu Müdürü Prof. Dr Abdurrahim Korukçu, Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencileri  ile Hukuk Fakültesi öğrencileri yanında Gemliklilerin de yoğun katılımı ve ilgisiyle karşılaşan Borusan Quartet, dinleyicilerine Borodin: 1.Yaylı Çalgılar Dörtlüsü ve ardından Tchaikovsky: 3.Yaylı Çalgılar Dörtlüsü Op.30, eserini seslendirdi.

Gemlik Denizcilik Topluluğu başkanı Emre Arslan organizasyonun düzenlenmesin de destek veren Borusan Gemlik Kampüs Koordinatörü  Serdar Özkaleli'ye teşekkür ederken, usta yorumlarıyla öğrencilere müzik ziyafeti yaşatan Borusan Quartet sanatçıları Esen Kıvrak, Nilay Sancar, Efdal Altun ve Çağ Erçağ’a sonsuz teşekkürlerini sundu. Emre Aslan kampüste eğitim alan öğrencileri sanatın farklı dalları ile buluşturmaya devam edeceklerini söyleyerek kendi ekibine de teşekkür etti.

Haber Tarihi : [18-Kas-2021]

Haber Görüntüleme : [1.535]