Borusan Limanı Liman Operasyonlari 1 dersine misafir oldu

Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencilerinin Liman İşletmeciliği Ve Yönetimi dersine Öğr. Gör. Dr. Yusuf Sarıkaya daveti üzerine Liman Trafik Planlama ve Raporlama Sorumlusu Eray Aydoğan ve Bakım Onarım Lideri Alper Konuk katılım sağladılar.

Konuklarımız Borusan Liman’ının alt yapısı elleçledikleri yük türleri, kullanılan iş makinaları rıhtım ve terminal özellikleri gibi birçok konuda liman hakkında teknik bilgi vermenin yanında limanda iş güvenliğinden de bahsettiler. Öğrencilerle soru cevap etkinliğinde devam eden derste, konuklarımız liman da çalışmayı ve bu yönde bir iş hayatı düşünen öğrenciler için tavsiyelerde bulundular. Liman İşletmeciliği Ve Yönetimi dersi öğrencilerimiz acısından oldukça verimli ve eğitici geçti.

Öğr. Gör. Dr. Yusuf Sarıkaya konuklarımıza teşekkürlerini iletirken daha sonra da ki derslerde de sektörün içinden derslere konuklar çağırmaya devam edeceğini söyledi.

Haber Tarihi : [18-Kas-2021]

Haber Görüntüleme : [1.547]