DENİZ VE LİMAN İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI LOGITRANS LOJISTIK FUARINDA

Gemlik Denizcilik Topluluğu organizasyonunda Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencileri İstanbul Fuar Merkezinde Logitrans Lojistik Fuarını ziyaret etti. Yapılan fuar ziyaretine Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı  Öğr.Gör. Emrah Murat Tacar Öğr. Gör. Dr. Yusuf Sarıkaya, Öğr. Gör. İbrahim Sapmaz ve 70 program öğrencisi katıldı.

Logitrans Lojistik Fuarında ulusal ve uluslararası birçok lojistik firması ve limanların stantlarını ziyaret eden öğrenciler firmalardan meslekleri ve sektör hakkında bilgi aldılar. Öğrenciler firmalara hangi tür taşımacılık yaptıklarını, genel olarak hangi yükleri taşıdıklarını, işe alırken adaylarda aranılan şartları, hangi hatlarla birlikte çalıştıkları hakkında fikir edindiler.
Logitrans Lojistik Fuarı etkinliği ile öğrencilerimiz açısından oldukça verimli geçmiştir.

Ulaşım konusunda destek veren Uludağ Üniversitesi  Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığına, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına ve Gemlik Belediye Başkanlığına teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [11-Kas-2021]

Haber Görüntüleme : [958]