DENİZ VE LİMAN İŞLETMECİLİĞİ ÖĞRENCİLERİ İSTANBUL'DA BULUŞTU
 DENİZ VE LİMAN İŞLETMECİLİĞİ ÖĞRENCİLERİ İSTANBUL'DA BULUŞTU

Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık M.Y.O Deniz ve Liman İşletmeciliği programı öğrencileri, Türkiye'deki tüm denizcilik okullarını ve bölümlerini kapsayan, denizci öğrencileri bir araya getiren Denizci Öğrenciler Derneği (DÖDER’in) 31 Ekim 2021 Pazar günü düzenlemiş olduğu 23. Dönem 1. Delegasyon ‘una katılım sağladı.

Okulumuzdan 40 kişilik öğrenci ile Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsünde düzenlenen Delegasyonda öğrencilerimiz Denizci Öğrenciler Derneği  ile tanışıp farklı okullardan gelen denizci öğrencileri tanışma ve iletişim kurma fırsatı yakaladı. Ayrıca DÖDER eski yöneticilerinden ve sektörün içinden davet etmiş olduğu çok değerli konuklardan alınan bilgiler ışığında, öğrencilerimiz için oldukça verimli bir etkinlik gerçekleştirilmiştir.

Bizi sektörle bir adım daha yakınlaştırdıkları için emek veren Denizci Öğrenciler Derneği (DÖDER) yönetim kuruluna, organizasyon ekibine, temsilci arkadaşlara ve katılan hem öğrenci arkadaşlara hem de, bu süreçte bizden desteğini esirgemeyen ve her anımızda yanımızda hissettiğimiz program öğretim elemanlarımıza ve ulaşım konusunda bizlere destek olan Borusan Holding Gemlik Kampüs Koordinatörü Serdar Özkaleli’ye teşekkür ederiz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [03-Kas-2021]

Haber Görüntüleme : [837]