DENİZ VE LİMAN İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI PATİLİ CANLAR İÇİN STAND-UP GÖSTERİSİ
 DENİZ VE LİMAN İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI PATİLİ CANLAR İÇİN STAND-UP GÖSTERİSİ

Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencileri Gemlik Denizcilik Topluluğu tarafından 02.11.2021 tarihinde Gemlik Asım Kocabıyık Kültür Merkezi’nde Stand-Up gösterisi düzenlediler.

Düzenlenen etkinliğin sunuculuğunu Öğr.Gör.Dr Yusuf Sarıkaya üstlenirken, konukları  Doğaçlama Tiyatro Oyuncusu  İsmail Nuri Bıçakçıgil , Stand-up Sanatçısı ve tiyatro oyuncusu Ömer Özdemir  katılım sağlayan öğrencilere çok keyifli anlar yaşattı. Ayrıca  ‘Dikkat Bu Gösteri Parayla Değil Mamayla’ sloganı ile sokak canlarına kış günlerinde mama toplanması amacıyla Stand-Up gecesine gelen misafirlerden mama getirmeleri istendi. Toplanan mamalar ile kampüste bulunan kedi ve köpeklerin beslenmelerinin sağlanması amaçlandı.

Gemlik Denizcilik Topluluğu başkanı Emre Arslan yaptıkları bu etkinlikte sosyal farkındalık yaratmayı amaçladıkları ve bu etkinliğe katılım sağlayanlar ile  kış günlerinde patili dostlarımıza destek veren herkese teşekkürlerini iletti. Sokak hayvanları için başka çalışmaların olacağını da konuşmasına ekledi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [03-Kas-2021]

Haber Görüntüleme : [870]