Mezun Olabilmek  İçin Yapılması Gereken İşlemler

Mezun Olabilmek  İçin Yapılması Gereken İşlemler

1- Öğrencinin bütün derslerinden ve Staj sınavından başarılı olup; 121 ACTS’ yi tamamlanması gerekmektedir.

2- Yüksekokulumuza gelemeyecek durumda ki öğrencilerimiz;

a. Gemlik Asım K. MYO web sayfamızdaki Formlar linkinden öğrenci kısmındaki 12.sıradaki Mezuniyet Başvuru Formunu indirip gerekli bilgileri doldurduktan sonra tarayıp,

gemogis@uludag.edu.tr mail adresimize yollayınız.

DİLEKÇE TESLİM TARİHİNDEN İTİBAREN

1- 20 iş gününde Mezuniyetiniz normal şartlarda onaylanıp e-devlet’e düşer.

2- E-devlet’ten

a. Diplomanız çıkıncaya kadar ihtiyaç halinde Geçici Mezuniyet Belgesi alabilirsiniz.

b. İhtiyaç halinde Transkript alabilirsiniz.

DİPLOMA BASIM VE TESLİM SÜRECİ

Mezuniyetinizin e-devlet’e düştüğü tarihten itibaren 2 ay (60 gün) içerisinde olumsuz bir durum olmadıkça diplomanız hazır olur.

NOT : Diploma almaya gelmeden önce hazır olup, olmadığını teyit ettirmek için;

(0.224) 294 26 77   No’lu telefonumuzu arayınız.

Uygun mesai saatleri içerisinde;

Öğleden önce                   Öğleden sonra

08.30 – 12:00                   13:00 –17:00        arası diplomanızı alabilirsiniz.

* İlgili kişi diplomayı alamaz ise bir yakınınız veya tanıdığınıza diplomanızı ve diğer evraklarınızı aldırabilmeniz için Noter tasdikli Vekil tayin ettirebilirsiniz.

* Görevli tarafından teslim edilen her evrağınızı önlü arkalı mutlaka kontrol edip, teslim alınız.

* Teslim aldığınız her türlü evrağın ikinci kez tekrarı yoktur. İhtiyaç halinde Noter’den çoğaltmanız yararınıza olacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [03-Tem-2024 08:30]