Gıda Teknolojisi Programı Bursa Uludağ Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne teknik gezi düzenlenmiştir.

1 Aralık 2023 tarihinde Öğr. Gör. Dr. Berrak DELİKANLI KIYAK koordinatörlüğünde Laboratuvar Tekniği I dersi kapsamında Meslek Yüksekokulumuzun Gıda Teknolojisi Programı 1. Sınıf öğrencilerinin laboratuvar uygulama ve çalışma olanaklarına dair bilgi ve tecrübelerinin artırılması amacıyla Bursa Uludağ Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne teknik gezi düzenlenmiştir. Teknik gezi kapsamında Enstitü organizasyon yapısı, yönetim ve işleyişi ile ilgili bilgi verilerek Enstitü birimlerinin incelenmesi sağlanmıştır. Bursa Uludağ Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin geziye katılabilmelerinde tahsil ettikleri araç ile ulaşım desteği sağlayan İznik Belediyesi’ne de katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [11-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [361]