İZNİK MESLEK YÜKSEKOKULU DEPREM MAĞDURLARININ YANINDA
 İZNİK MESLEK YÜKSEKOKULU DEPREM MAĞDURLARININ YANINDA

6 Şubat 2023 Pazartesi günü Kahramanmaraş Pazarcık İlçesinde 7.7 büyüklüğünde ve Elbistan İlçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen deprem, Kahramanmaraş, Malatya, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Diyarbakır, Şanlıurfa, Hatay, Adıyaman ve Kilis olmak üzere 10 ilimizde yıkıcı etki oluşturmuş ve hepimizi derinden üzmüştür.

Yaşanan deprem sonrasında, İznik Meslek Yüksekokulu olarak deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlarımız için yardım çalışmaları başlatılmış, toplanan ayni yardımlar İznik Belediyesi bahçesinde bulunan yardım toplama merkezine teslim edilmiş, nakdi yardımlar Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğünün belirlediği hesaplara yapılmış ve ayrıca, Kurumsal yardım kuruluşlarına nakdi yardım yapılmaya devam edilmektedir.

Depremin yaşandığı ilk günden itibaren deprem bölgesinde ikameti olan öğrencilerimize telefon ve e posta yolu ile ulaşılmaya çalışılmakta ve konuyla ilgili çalışmalar devam etmektedir.  Bu çerçevede, Yüksekokulumuzun varlığı olan Kıymetli Öğrencilerimizin ve Aziz Milletimizin her zaman ve koşulda geçmişte olduğu gibi desteğimiz devam edecektir.

Ülkemizde böyle büyük acıların bir daha yaşanmamasını temenni ederiz. Acılar paylaşıldıkça azalacak, Ülke olarak birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günler atlatılacaktır. Ülkemizin,  Aziz Milletimizin ve öğrencilerimizin her zaman yanında olup vefat edenlere rahmet, kalanlara başsağlığı dileriz.  

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [09-Şub-2023]

Haber Görüntüleme : [789]