2024 MEZUNİYET RESİMLERİ

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında mezun olmaya hak kazanan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenledi.

Yenişehir Belediyesi Su Deposu Kır Bahçesinde düzenlenen törene BUÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Zekeriyya ARI, Yenişehir Kaymakamı Mustafa GÜNEY, Belediye Başkanı Ercan ÖZEL, BUÜ MEYOK Koordinatörü Prof.Dr.Çağatan TAŞKIN, İlçe Jandarma Komutanı ÜSTĞMN Ünal USTA, İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan BAYDEMİR, Yenişehir İbrahim Orhan MYO Müdürü Prof. Dr. Nazmi İZLİ, Yüksekokul Kurucu Müdürü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğan ŞENYÜZ, Önceki Dönemlerde Görev Almış Yüksekokul Müdürleri BUÜ Veteriner Fakültesinden Prof. Dr. Bahri YILDIZ, BUÜ Ziraat Fakültesinden Prof. Dr. Mehmet SİNCİK, İlçe Milli Eğitim  Müdürü Musa AYAZ, Yazı İşleri Müdürü Turgut SEVİNÇ, İlçe Tarım Müdürü Mehmet AKIN, Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Fahrettin BİLGİT, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa TİTİZ, ER-KAR Teknik Makina Ergin EREN, BUÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof.Dr.İlknur ALİBAŞ, Doç.Dr.Onur TAŞKIN, Dr.Öğr.Üyesi Ahmet POLAT, BUÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr.Öğretim Üyesi Ahmet SERDAR Yenişehir İbrahim Orhan MYO öğretim elemanları, idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende mezun olan öğrenciler adına açılış konuşması yapan yüksekokul birincisi Bitki Koruma Programı öğrencisi Ersin SEVİM ; mezun olan arkadaşlarını tebrik ederek ailesine ve Yenişehir İbrahim Orhan MYO okul yönetimine, akademik personele, arkadaşlarına teşekkür etti. Törende konuşma yapan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Nazmi İZLİ' de mezun olan öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi.

Dönem birincisi seçilen Ersin SEVİM’in mezuniyet yaş kütüğüne anı plaketini çakmasının ardından, derece yapan öğrencilerden Okul 1.’si Bitki Koruma Programı öğrencisi Ersin SEVİM, Okul 2.’si Laborant ve Veteriner Sağlık Programı öğrencisi Ece ERYILMAZ ve Okul 3.’sü Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencisi  Elanur GÖVEN’e hediyeleri takdim edildi.

Tören, anı belgelerini program hocalarının ellerinden alan mezun öğrencilerin kep fırlatmasıyla sona erdi.

Haber Tarihi : [14-Haz-2024]

Haber Görüntüleme : [218]